Afgelopen
Concert

Jordaan festival

Ode aan het Amsterdamse levenslied
Duur: 2 uur 40 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling stond op 9 september in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Vier het levenslied tijdens dit rasechte Amsterdamse volksfestival. Het Jordaan festival brengt aan de hand van de mooiste nummers een ode aan de hartverwarmende geschiedenis van de Jordaan. Een bijzonder evenement dat al sinds 1975 bestaat en ieder jaar weer georganiseerd wordt door Jan de Bie. Tijdens de afsluiting van dit festival in DeLaMar Theater zingt het populaire Jordaan ensemble in traditionele kledij heerlijke liedjes die nog niet vergeten zijn en zeker niet vergeten mogen worden. En natuurlijk is het publiek van harte uitgenodigd om mee te zingen!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 15,00

Stadspaskorting
Op deze voorstelling geldt een korting van €2,50 met een stadspas. Bekijk de openingstijden van onze kassa in het theater. 

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Jordaan festival

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5