Afgelopen
Toneel

Art

Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 9 & 10 maart 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een komisch toneelstuk over vriendschap en wat er gebeurt als deze onder druk komt te staan. In Art kruipen Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom in de huid van vrienden Serge, Mark en Ivan. Serge vertelt zijn vrienden vol trots dat hij een hypermodern schilderij heeft gekocht, maar Mark en Ivan vinden het idioot dat hij een fortuin heeft uitgegeven aan een wit doek met een paar witte diagonale lijnen. De drie vrienden belanden in een verhitte discussie. Als hun argumenten steeds persoonlijker worden, gebruiken ze het schilderij als excuus om elkaar eens goed de waarheid te zeggen. En wanneer Serge zijn vrienden vervolgens een ultieme uitdaging voorstelt, komt hun 15 jaar lange vriendschap op het spel te staan. Of was die vriendschap toch maar een illusie?

Partner van Art:

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 38,50
2e rang € 33,50
3e rang € 22,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: Yasmina Reza
Regie: Paula Bangels
Producent: MORE Theater Producties

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5