Header Bella Italia

Bella Italia

Cantare tricolore

Reis langs de mooiste muziek van Italië. De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. Hoog tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en niet te vergeten grote hits die we kennen door versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti. Met Leonie Meijer (The Voice), Marijn Brouwers (Aznavour, Meneer Halsema en Jenny en Marijn) en Merijn Oerlemans, begeleid door een live combo. Benvenuto nella Bella Italia!

Rolverdeling

Leonie Meijer, Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.