Concert

Charly Luske

The story of George Michael
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Op veler verzoek zijn Charly Luske en zijn steengoede live-band dit seizoen weer in het theater te zien. Dit keer met The story of George Michael, een programma waarin ze de grootste hits en het verhaal van de meest succesvolle zanger uit de jaren 80 en 90 ten gehore brengen. Onder aanvoering van bassist en grote George Michael-kenner Phaedra Kwant wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent verbeeld. Daarnaast zingt Charly Luske op fantastische wijze hits als Freedom, Faith, Careless whisper en eerder materiaal van Wham! Een spetterende muzikale avond vol hits, parels en anekdotes.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • nov 2019
  di 26 nov 20.30 uur
  v.a. € 33,00
  Losse kaarten Nog 3 beschikbaar
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 33,00
3e rang € 20,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Phaedra Kwant
  Regie: Charly Luske
  Producent: Charly Luske

  Muzikanten

  Charly Luske (zang), Arie den Boer (drums), Phaedra Kwant (bas/zang), Nick Bult (piano/zang), Lo van Gorp (sax/zang), Danjil Tuhumena (gitaar/zang), Jan-Peter Bast (toetsen), Jules Pasdeloup (gitaar)

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5