Header Creedence Clearwater

A Tribute to Creedence Clearwater Revival

By The Fortunate Sons (USA)

Amerikaanse band The Fortunate Sons brengt een authentiek eerbetoon aan legendarische Creedence Clearwater Revival. Eind jaren zestig was C.C.R. één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als: Bad Moon Rising, Proud Mary en Down On The Corner. Na vele hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. De Amerikaanse formatie The Fortunate Sons brengt nu het legendarische geluid van hun idolen terug. Een primeur, want deze band was nog niet eerder in Europa te zien. De gelijkenis is als twee druppels water, een echte trip down memory lane.

Producent

Producent: Wereldtheater

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.