Afgelopen
Specials

De 1500ste Open BAC

Gepresenteerd door Van der Laan en Woe
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling stond op 8 januari 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Het is zover: try-out podium Open BAC viert haar 1500ste aflevering! Dit inmiddels legendarische podium begon ooit in theater De Engelenbak en was de afgelopen jaren een springplank voor cabaret-, kleinkunst-, en muzikaal talent als Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Maarten van Roozendaal en Plien & Bianca. Deze feestelijke jubileumaflevering wordt gepresenteerd door cabaretduo Van der Laan en Woe (De Kwis) en zal bestaan uit optredens van zowel jong talent als bekende namen. Het wordt een BAC om nooit te vergeten!

De line-up

Peter Pannekoek, Ronald Goedemondt, Paul Haenen, Erik van Muiswinkel, Hans Sibbel, Yentl en de Boer, Mike Boddé, En Vrac, Johan Hoogeboom, Mattijs Verhallen, Matroesjka, De Rode Horde, Carly E, Roel C. Verburg en vele anderen. 

Kijk voor actuele informatie over de line-up op www.openbac.nl

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 35,10
2e rang € 32,60
3e rang € 30,10
4e rang € 27,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Open BAC

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5