Specials

De formule 1 show

Olav Mol en Jack Plooij
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een razendsnel theatercollege waarin Olav Mol en Jack Plooij een kijkje achter de schermen geven bij de formule 1. Sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won, is de belangstelling voor formule 1 in ons land enorm toegenomen. Voor veel liefhebbers stellen de wedstrijden echter weinig voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. In De formule 1 show delen zij samen hun passie voor deze prachtige sport. Het duo vertelt interessante feitjes, anekdotes en geheimen van coureurs, waar zowel kenners als leken hun hart aan op kunnen halen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,60
2e rang € 24,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives
Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5