Afgelopen
Specials

De formule 1 show

Olav Mol en Jack Plooij
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 4 juni in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Een razendsnel theatercollege waarin Olav Mol en Jack Plooij een kijkje achter de schermen geven bij de formule 1. Sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won, is de belangstelling voor formule 1 in ons land enorm toegenomen. Voor veel liefhebbers stellen de wedstrijden echter weinig voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. In De formule 1 show delen zij aan de hand van de laatste Formule 1 nieuwtjes samen hun passie voor deze prachtige sport. Het duo vertelt interessante feitjes, anekdotes en geheimen van coureurs, waar zowel kenners als leken hun hart aan op kunnen halen.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Zaal € 32,50
Balkon € 27,50

Inclusief drankje
In de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5