De Reuzenperzik 7+

Alle Knorren, bamdoedels en wormstaltige kneuten verzamelen!

Avontuurlijke familievoorstelling naar het boek De Reuzenperzik van de beste kinderboekenschrijver van de wereld. In De Reuzenperzik van Roald Dahl groeit de jonge en eenzame James op bij zijn twee gemene tantes. Als hij van een vreemd oud mannetje een zakje magische groene krokodillentongen krijgt, verandert zijn leven radicaal. Hij komt terecht in een reuzenperzik en ontmoet daar allerlei levensgrote insecten. Met hen gaat James op reis. Een muzikaal verhaal en een ode aan de verbeelding voor jong en oud over het overwinnen van je angst voor het onbekende. Als je erin gelooft dan kan je alles wat je wilt. 

Productie

Regie en bewerking: Madeleine Matzer
Tekst: Roald Dahl
Muziek: Helge Slikker
Illustratie: Quentin Blake
Producent: MATZER Theaterproducties

Rolverdeling

Marijn Klaver, Stijn Westenend, Margo Verhoeven en Kes Blans

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.