‘Sterk geschreven en scherp gespeeld’
de Volkskrant
Laatste kans
Toneel

De verleiders

#niksteverbergen
Duur: 2 uur
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een vlijmscherp theaterstuk over de Facebooks, Apples en Googles van deze wereld. Stel je een wereld voor waarin al het nieuws dat jij ziet, bepaald wordt door je salaris, adres en vriendenkring. Een wereld waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën en waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019. Het schrikbeeld uit Orwells bestseller 1984 is nu realiteit, zonder dat iemand het erg vindt! We hebben immers #niksteverbergen. De verleiders tonen echter aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden…

JONG DeLaMar

Op woensdag 19 juni is er een speciale JONG DeLaMar avond van De verleiders. Iedereen onder de 30 jaar mag dan voor maar €17,50 naar de voorstelling! Ook zijn er allerlei extra activiteiten te beleven, zoals een spetterende afterparty.

Reserveer snel via deze pagina, want OP = OP!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 43,60
2e rang € 38,60
3e rang € 28,60

Gouden rang
Boek voor € 5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Tekst: George van Houts en Tom de Ket
Regie: Aat Ceelen
Producent: Bos Theaterproducties

Cast

Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en Leopold Witte/Peter Drost

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5