Header Stem Kwijt Nieuw

DE VERLEIDERS: Stem kwijt

George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Leopold Witte en Marcel Hensema

Spetterende, maar scherpe komedie over onze democratie. In Stem kwijt stellen DE VERLEIDERS op hun bekende scherpe, maar humoristische wijze de democratie aan de orde. Volgens hen werkt deze niet meer of heeft misschien nooit gewerkt. Politici blijken de slippendragers van multinationals en banken. En dat terwijl wij staan voor grote ingewikkelde vraagstukken als migratie en het klimaatprobleem. De verkiezingen, het feest van de democratie, werden discussies over non-issues, opgestookt door de media. Extreemrechts wint steeds meer aan terrein, wat al heeft geleid tot Brexit en president Trump. Maar wat dan?

De Verleiders oogsten met hun eerdere voorstellingen Casanova’s van de vastgoedfraude, Door de bank genomen en Slikken en stikken een enorm succes.

Productie

Regie: Aat Ceelen
Tekst: George van Houts, Tom de Ket
Decorontwerp: Michiel Voet
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Kostuumontwerp: Maya Schröder
Producent: Bos Theaterproducties

Rolverdeling

Victor Löw, Leopold Witte, George van Houts, Tom de Ket en Marcel Hensema

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.