Header Dummie De Mummie

Dummie de Mummie 6+

Een splinternieuwe familiemusical!

Dummie de Mummie is een splinternieuwe familiemusical naar de bekroonde kinderboekenreeks geschreven door Tosca Menten. Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook! Wat doe je dan? De boeken over Dummie de Mummie werden meermaals bekroond en in de serie zijn al 300.000 boeken verkocht. Na twee succesvolle films kan een theatervoorstelling niet uitblijven!

Productie

Regie en script: Jasper Verheugd
Muziek: Peter van de Witte
Liedteksten: Allard Blom
Choreografie:
Decor en kostuums: Joris van Veldhoven
Lichtontwerp: Uri Rapaport
Producent: Rick Engelkes Producties

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.