Een Wereld van Talent

Jongerencultuurfonds presenteert JCFA & Friends

Een swingend programma voor iedereen die cultuur en jongeren een warm hart toedraagt. Marco Gerris en Abdelhadi Baaddi van ISH Dance Collective zijn de gastheren en verzorgen een spectaculaire openingsact. Overige deelnemers zijn leerlingen van Global Dance Centre, ZO Gospel Choir & Academy, Jeugdtheaterschool Zuidoost en Junior Company van het Nationale Ballet. Maak van de gelegenheid gebruik om de sterren van morgen vandaag al te leren kennen!

De opbrengst van deze voorstelling gaat naar het Jongeren Cultuur Fonds Amsterdam (JCFA). Deze stichting maakt het mogelijk dat ieder Amsterdams kind kan meedoen aan dans-, zang-, theater-, muziek- en tekenlessen. Vooral kinderen die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen. Dankzij het JCFA kunnen jaarlijks meer dan 2000 Amsterdamse kinderen meedoen.

ISH DANCE COLLECTIVE
Marco Gerris; oprichter van danscollectief ISH zal samen met performer Abdelhadi Baaddi de presentatie doen. Zij openen de show met een toffe openingsact. Marco en Abdelhadi zijn samen niet te stoppen, het belooft een sfeervolle middag te worden met deze heren aan de microfoon.

ZO! GOSPEL CHOIR & ACADEMY
De ZO! Academy is een Amsterdam gevestigd zanginstituut dat gespecialiseerd is in de muziekstijlen Black Gospel, Soul en RnB. Het is een initiatief van Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation. De leerlingen zullen tijdens de benefiet met zangers uit het ZO! Gospel Choir optreden.

JEUGDTHEATERSCHOOL ZUIDOOST. (JTSZO!)
Tijdens de benefiet zal JTSZO een fragment spelen uit de productie ‘en ze leefden nog lang en …’ gebaseerd op de theaterbewerking die toneelgroep Amsterdam maakte van Woody Allens film Husband and Wives . De film, die over relaties en echtscheiding gaat, is vertaald naar de leefwereld van kinderen uit zuidoost.

JUNIOR ACADEMY NATIONALE BALLET
De Junior Company bestaat uit twaalf wereldwijd gescoute toptalenten van 18-20 jaar, waaronder maar liefst vier Nederlandse jonge dansers! Twee daarvan zullen een duet opvoeren tijdens de benefiet.

GLOBAL DANCE CENTRE
Global Dance Centre is een dansschool van deze tijd, opgericht om een belangrijke rol te vervullen in de ontwikkeling van de professionele en amateur urban danswereld. Onder leiding van Shaker (oprichter/choreograaf) zullen zijn pupillen een flitsende hiphop act neerzetten.

Producent

Producent: Jongeren Cultuurfonds Amsterdam
Presentatie: Marco Gerris en Abdelhadi Baaddi

Rolverdeling

ISH Dance Collective, ZO! Gospel Choir & Academy, Jeugdtheaterschool Zuidoost, Junior Academy Nationale Ballet, Globale Dance Centre

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.