Afgelopen
Jeugd

Ernst, Bobbie en de rest (4+)

Geklungel in de jungle
Duur: 2 uur incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 21 oktober in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

De nieuwe familieshow van Ernst en Bobbie, waarin zoals altijd grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal staan. In Geklungel in de jungle krijgen Ernst en Bobbie een bijzondere opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Hiervoor reizen de twee vrienden af naar de mysterieuze jungle waar het dier thuishoort. Het zou een makkelijke klus moeten worden, maar natuurlijk gaat er weer een heleboel mis. Hopelijk komt het dankzij de hulp van kinderen uit de zaal toch weer goed! Geklungel in de jungle is een doldwaas en muzikaal avontuur waarin er heel veel te lachen valt voor kinderen, maar minstens zo veel voor de ouders.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 23,00
2e rang € 20,00
3e rang € 13,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst, regie en muziek: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
  Producent: Trend Media

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5