Afgelopen
Concert

Ernst Daniël en Coosje Smid

Ik zou je het liefste in een doosje willen doen
Duur: 1 uur 55 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond 21 maart 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Een warm en intiem concert waarin de mooiste en liefste liedjes klinken. Liedjes die nooit vergeten zijn en van ouder op kind worden overgebracht; zoals Ernst Daniël Smid ze doorgeeft aan zijn dochter Coosje. Samen brengen ze pareltjes van onder andere Ramses Shaffy, Jules de Corte, Annie M.G. Schmidt en Willem Wilmink ten gehore. Liedjes die periodes uit het leven markeren en gebeurtenissen terughalen. Liefdesliedjes, liedjes met een lach en liedjes met een traan. Je zou ze het liefste in een doosje willen doen.

Première

Deze voorstelling is de première van de tournee.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 26,00
2e rang € 23,00
3e rang € 17,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5