Musical

Expeditie eiland

Jelka van Houten/Renée van Wegberg, Lone van Roosendaal e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een spannende en komische musical met een vette knipoog naar realityprogramma’s als Expeditie Robinson, Temptation island en Helemaal het einde. Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor het splinternieuwe tv-programma Expeditie eiland. Ze gunnen elkaar geen blik waardig en gaan vol voor de hoofdprijs: 1 miljoen euro, plus het eiland zelf! Maar in een chaos van beproevingen, opdrachten en een karig eilandleven bevinden de families zich in steeds vreemdere situaties. Als de proeven zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, hebben de kandidaten elkaar ineens harder nodig dan ooit…

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 44,50
2e rang € 39,50
3e rang € 25,00

Weekendtoeslag
Op vrijdag- en zaterdagavond geldt een weekendtoeslag van €3,- op de 1e en 2e rang.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Regie: Martin Michel en Joep Onderdelinden
Producent: Rick Engelkes Producties

Rolverdeling Dionne van Stirum-Vinkesteijn

De rol van Dionne wordt afwisselend gespeeld door Jelka van Houten en Renée van Wegberg. In de onderstaande tabel kun je vinden wie op welke dag Dionne speelt. 

 Renée van Wegberg Jelka van Houten
Dinsdag 12 februari Donderdag 14 februari
Woensdag 13 februari Vrijdag 15 februari
  Zaterdag 16 februari
Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5