Specials

George van Houts

Kom plot deel II
Duur: 2 uur 55 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Twee seizoenen geleden zorgde George van Houts voor verbazing en verwondering met Kom plot, een spraakmakend theatercollege over de aanslag op de Twin Towers en de daarmee samenhangende complottheorieën. Door alle politieke ontwikkelingen in de wereld is het echter tijd voor een vervolg: Kom plot deel II. Hierin gaat George dieper in op alle vragen rondom 9/11 en bespreekt hij een aantal complotten uit de geschiedenis die achteraf bleken te kloppen, zoals de Gladio-affaire. Hiernaast kan hij het niet laten om een aantal absurde samenzweringen te bespreken, zoals de theorieën over de twee Titanics of de in-scène-gezette maanlanding. Maak je klaar voor een theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing over de kronkelingen van de menselijke geest.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,00
2e rang € 25,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5