Concert

Gers Pardoel

Gers Pardoel neemt je mee de theaters in!
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een eerlijke, ontwapenende avond vol verhalen en muziek. Na de populariteit van zijn eerste theatertour in Vlaanderen heeft Gers Pardoel de smaak te pakken. In zijn tweede theatershow speelt de rapper samen met zijn band zijn grootste hits, favoriete nummers en exclusieve nieuwe liedjes. Ook vertelt Gers openhartig over hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest, en wat de verhalen zijn achter nummers als Louise en Bagagedrager. Gers: ‘De intieme sfeer van het theater brengt mij dichter bij mijn gasten en de gezellige setting zorgt ervoor dat ik hen kan meenemen in mijn verhaal.’

Première

Deze voorstelling is de première van de tournee.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
  • vr 08 mrt 20.30 uur
    Première
    v.a. € 15,50
 
Prijzen
1e rang € 28,00
2e rang € 22,50
3e rang € 15,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Producent: Spoor12

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5