Cabaret

Guido Weijers

De oudejaarsconference 2018
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

In een wervelende show vol rake grappen neemt cabaretier Guido Weijers het afgelopen jaar door. Zoals altijd houdt Guido zich niet aan de regels, maar geeft hij zich helemaal over aan het publiek; confronterend, intelligent en vooral met heel veel humor.  Voor iedereen die gevangen zit in 2018 of vastgeplakt aan hun mobiele telefoon, is dit de perfecte gelegenheid om een avondje uit te breken!  

Alle speeldata
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives
Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5