Muziektheater

Guilty pleasures

Powered by Powervrouwen
Duur: 1 uur 40 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een sprankelende en brutale komedie over datgene waar iedereen zich het meest voor schaamt, maar stiekem het allerleukst vindt. Iedereen heeft ‘guilty pleasures’, zo ook de Powervrouwen (Peggy Vrijens, Kim Pieters e.a.). Dure huizen zoeken op Funda, luisteren naar the Backstreet Boys, kattenfilmpjes kijken, huilen om WNF-reclames: de lijst is eindeloos. En wat is er dan leuker dan een avond in het theater vol ‘guilty pleasures’? Foute maar o zo fijne hits en doldwaze acts als rolschaatsen en hoelahoepen maken deze voorstelling tot hét ultieme vriendinnenuitje. Eindigend met het Grote Foute Feest op het toneel!

‘Ik kijk heel graag naar pulp op tv’

De schrijvers en castleden van Guilty pleasures vertellen over de voorstelling én over hun eigen guilty pleasures.

Lees verder

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 27,50
3e rang € 19,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Roos Schlikker en Erris van Ginkel
Regie: Bruun Kuijt
Producent: Bos Theaterproducties

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5