Concert

Henk Poort en de helden

Een avond vol muzikale inspiratiebronnen
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Toen Henk Poort deelnam aan het tv-programma De beste zangers van Nederland, werd hem gevraagd wie zijn muzikale helden zijn. Dit gaf hem de inspiratie voor de nieuwe solovoorstelling Henk Poort en de helden. Hierin ontmoeten we Henks voorbeelden en inspiratiebronnen: helden van het Jordaanlied, helden van de opera en helden uit zijn persoonlijke leven. En tot zijn verbazing blijkt Henk zelf ook een held voor anderen te zijn. Geniet van een avond vol prachtige nummers uit opera’s, musicals en het Nederlandstalige repertoire, omlijst door bijzondere, persoonlijke verhalen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,00
2e rang € 25,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Koen van Dijk
  Regie: Bart Oomen
  Producent: Bos Theaterproducties

  Muzikanten

  Henk Poort en Ed Boekee (piano)

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5