Nieuw
Specials

Het beste van Lucky live

Een televisieavond met Sander van de Pavert
Duur: 1 uur 55 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Al jarenlang is Lucky TV is een groot succes in De wereld draait door. De bewerkte filmpjes van Sander van de Pavert laten heel Nederland lachen en gingen in sommige gevallen zelfs wereldwijd viral. In Het beste van Lucky live laat Sander zijn publiek de magie áchter het beeldscherm zien en geeft hij een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV: van de geboorte van ‘Willy’ tot het journalistieke onbenul in Werken bij de NOS. Ook vraagt Sander jouw hulp bij het redden van de meest kwetsbaren onder ons: de bekende Nederlanders. Kortom, een televisieavond waar je niet voor thuis blijft!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,60
2e rang € 34,60
3e rang € 27,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: LuckyTV

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5