Het verzamelde werk van William Shakespeare

Het Nationale Theater

Recensies

'Bram Suijker steelt de show in dolkomische Shakespeare-revue' de Volkskrant

Een must-see voor iedereen die van Shakespeare, theater en humor houdt. In anderhalf uur álle stukken van Shakespeare op het podium? Deze beroemde komische crash-course, die negen jaar in Londen op de planken stond, nu door het Nationale Theater in DeLaMar. Ervaar de snelste introductie op ‘s werelds grootste theaterschrijver van Romeo en Julia,  Hamlet, As you Like it en Midzomernachtdroom. Zo worden koningsdrama’s gespeeld als voetbaltoernooi, om inzichtelijk te maken wie er nu precies achter wie aanjaagt. Alle komedies worden in één superkomedie samengebracht, omdat ze minder leuk zijn dan Shakespeares tragedies. En natuurlijk treden alle vrouwen op, die zich in zijn stukken als man vermommen. Zelf Shakespeares sonnetten worden niet vergeten!

Publieksreacties:
“Hilarisch, geweldig acteren.”
“Boeiend, vermakelijk, onderhoudend, knap gespeeld. Super leuk!”
“Hilarische tour de force. Vier sterren.”    

Productie

Regie: Theu Boermans
Tekst: Adam Long, Daniel Singer en Jess Winfield
Producent: Het Nationale Theater         

Rolverdeling

Vincent Linthorst, Bram Suijker en Maarten Wansink

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.