Hopper

Dans- en muziekvoorstelling over het werk van Edward Hopper

Dansvoorstelling over het werk van één van de meest baanbrekende schilders Edward Hopper. Het Internationaal Danstheater en het Doelen Ensemble lieten zich inspireren door de schilderijen van Edward Hopper. Elk schilderij van Hopper heeft een verhaal voordat het stilstond, en lijkt verder te gaan na het “foto” moment. Maar wat dan? Wat was ervoor, wat gebeurde erna? De tijd lijkt uitgerekt en zijn schilderijen waren een verzet tegen de moderne vervreemding. In de dans zien we verstilde taferelen die tegelijkertijd licht verontrustend zijn: de moderne mens, verbeeld als een geïsoleerd en melancholiek wezen. De muziek geeft hem de kracht om zijn isolatie te doorbreken. Realistische beelden die emotioneel, actief, dissonant en dan weer in harmonie zijn. Een verhaal over 'de tijd'.

Productie

Muziek: Doelen Ensemble met nieuw werk van Max Richter, Meric Artac en Philip Glass
Dans: Internationaal Danstheater met choreografie door Neel Verdoorn
Producent: Internationaal Danstheater

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.