Concert

Iris Hond

Bewogen
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een intiem theaterconcert over het leven van een opmerkelijke pianiste. Na het wereldwijde succes van haar album Dear World voelde Iris Hond de drang te vertellen wat haar inspireerde deze unieke plaat te maken. Bewogen vertelt het verhaal van een eigenzinnige vrouw en de muziek die haar overal doorheen sleepte. Een trip down memory lane met stukken van Chopin, Rachmaninoff en Scriabin, componisten die Iris altijd zal blijven koesteren. Natuurlijk komen er ook nummers langs van Dear World; het populaire album waarop ze muzikale brieven schreef aan Moeder Aarde.

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Regie: Titus Tiel Groenestege
Muziek: Iris Hond (piano en zang)
Producent: Kik Productions

kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5