Cabaret

Javier Guzman

Guzmán
Duur: 1 uur 45 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Na Ga-Bie-Jer is Javier Guzman terug met de spraakmakende cabaretvoorstelling Guzmán. Het is het tweede programma in een trilogie, die wordt afgesloten met Francisco. In Guzmán kijkt de Spaans-Nederlandse cabaretier terug op zijn grillige leven en stormachtige carrière. Hij vertelt dingen die mensen nog niet van hem weten, dingen die herkenbaar zijn en dingen die opmerkelijk zijn. Dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar vanavond wel!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,50
2e rang € 28,50
3e rang € 15,60

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Guzmania Producties

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5