header_2 (1)

Jetty Mathurin

De Overdracht

Jetty Mathurin’s laatste solo tournee met elke avond twee collega’s aan wie ze het stokje  wil overdragen. Met 65-plus heeft Mathurin genoeg deuren open getrapt. Tijd om één deur te sluiten. Jetty is benieuwd welke deur daarmee nu dan open gaat. Als je overdraagt moet er natuurlijk wel iemand zijn om aan over te dragen. Daarom staat Jetty deze laatste tournee elke avond met twee anderen op toneel.  Ze staat met een mannelijke collega en met een selecte groep bijzondere zwarte vrouwen aan wie ze het estafettestokje met liefde door wil geven. Het is iedere avond een verrassing met wie Jetty precies staat. Namen die voorbij komen, zijn o.a. Jörgen Raymann, Howard Komproe, Roué Verveer, Jasmine Sendar en Farida van den Stoom.

Producent

Rolverdeling

Jetty Mathurin i.s.m. Roué Verveer, Jörgen Raymann, Howard Komproe, Jeffrey Spalburg, Rayen Panday, Murth Mossel, Jasmine Sendar, Jeritza Toney, Farida van den Stoom en Stacey Esajes.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.