Afgelopen
Toneel

Judeska in de tbs-kliniek

Jandino Asporaat
Duur: 2 uur 15 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 5 en 6 december 2018 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een knotsgekke komedie waarin het hysterische alter ego van comedian Jandino Asporaat in een tbs-kliniek belandt. Na meerdere aanvaringen met de wet heeft de rechtbank besloten dat Judeska achter slot en grendel hoort. In Judeska in de tbs-kliniek moet deze pittige dame door middel van creatieve therapieën, groepsgesprekken en agressietraining op zoek naar zichzelf. Gaat het personeel erin slagen om van Judeska een beter mens te maken, of zijn zij straks degene die therapie nodig hebben?

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Huis van Asporaat

Cast

Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Davy Eduard King, Nienke Eijkens, Lisa Morrell, Thomas Bernard Hengeveld en Junelisa Asporaat.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5