Afgelopen
Cabaret

Kaj Gorgels

Effe relativeren
Duur: 1 uur 55 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling stond van 22 t/m 24 februari 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

De eerste one-man theatershow van Youtuber en presentator Kaj Gorgels, over wat je nou toch met jezelf aan moet als je eind twintig bent. Kaj werd op social media bekend dankzij Kaj’s typetjes en stond daarna in de spotlights als finalist van Expeditie Robinson 2017 en presentator van o.a. Concentrate en Temptation Island VIPS. In Effe relativeren vertelt hij over de dilemma’s waar hij en zijn leeftijdsgenoten voor staan. Blijf je bijvoorbeeld een vrijgezellen feestbeest, of wordt het niet eens tijd om te settelen? Op zijn eigen komische en sarcastische wijze bespreekt Kaj dit graag met het publiek. Want: het is tijd om effe te relativeren.

  

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 29,85
2e rang € 27,85
3e rang € 17,85

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: TVB Theater
Regie: Badaboom

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5