Toneel

Kom hier dat ik u kus

Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een humoristisch, scherp en ontroerend toneelstuk, gebaseerd op de bestseller van Griet Op de Beeck. Na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman Vele hemels boven de zevende is nu voor het eerst Op de Beecks confronterende Kom hier dat ik u kus in het theater te zien. Dit aangrijpende verhaal over Mona en haar familie wordt vertolkt door topacteurs als Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos. Een verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Griet Op de Beeck
Bewerking: Janine Brogt
Regie: Mirjam Koen
Producent: Hummelinck Stuurman Theaterbureau

Cast

Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout
Bussemaker en Misja Nolet

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5