HEADER_nieuw

Koopavond

Met Lone van Roosendaal, Tony Neef, Jeremy Baker e.a.

Koopavond: een brutale musical comedy over kijken wat je raakt, kiezen wat je hebt, kopen wat je mist en ruilen zonder bon. Als degelijke huisvader Philip Mosgaard een te krappe broek komt omruilen bij de klantenservice van De Bijenkorf, treft hij een vrouw: zijn ex Stella. Wanneer de twee herinneringen ophalen aan hun onstuimige liefde, zet dat opnieuw hun leven volledig op zijn kop. Al gauw wordt de Bijenkorf een emotionele boksring.. Oud zeer slaat nieuwe wonden en Philip, zijn vrouw Mary-Ann, Stella, haar minnaar Louis en zelfs baliemedewerker Jacob moeten al hun zekerheden in de uitverkoop gooien om deze dwaze dagen zien te overleven.

Productie

Regie: Bruun Kuijt
Script & liedteksten: Jeremy Baker
Muziek & arrangementen: Jeroen Sleyfer
Producent: Bäcker & Grinder

Rolverdeling

Lone van Roosendaal, Stijn Westenend, Tony Neef, Anne-Marie Jung en Jeremy Baker

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.