Toneel

Kunst en kitsch

Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper, Arie Cupé e.a.
Duur: 2 uur 45 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Jon van Eerd regisseert een uitdagende komedie vol scherpe teksten, onverwachte wendingen en hilarische situaties. Kunst en kitsch gaat over een tourgids van een oersaai landhuis. Als blijkt dat zij met haar ongebreidelde fantasie de feiten flink verdraait om de rondleidingen zo wat spannender te maken, wordt ze op staande voet ontslagen. Haar chef krijgt echter spijt en besluit bij de excentrieke vrouw langs te gaan om haar hulp aan te bieden. Hieruit bloeit een wonderlijke vriendschap op, die leidt tot fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.

Visuele beperking

Op zondag 28 oktober is er een uitvoering van Kunst en kitsch die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking.

Meer informatie

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Peter Shaffer
Vertaling: Jon van Eerd
Regie: Jon van Eerd
Producent: Pretpakhuis

Cast

Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper, Arie Cupé, Liza Zeijderveld e.a.

kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5