‘Halina Reijn koppelt in haar rijke, indringende spel de stadia die de vrouw doormaakt aan evenzoveel spelregisters die iedere keer weer verrassen’
NRC Handelsblad
Afgelopen
Toneel

La voix humaine

Halina Reijn
Duur: 1 uur 10 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond van 11 t/m 13 september in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Al tien jaar lang speelt Halina Reijn over de hele wereld dé hitvoorstelling van Internationaal Theater Amsterdam: La voix humaine. Dit door Ivo van Hove geregisseerde stuk vertelt het verhaal van een vrouw die voor de laatste keer met haar ex-geliefde belt. Hij verbrak hun relatie een paar dagen eerder. De vrouw probeert tevergeefs de lijn open te houden: eerst nog optimistisch, dan wanhopig en zelfdestructief. Als duidelijk wordt dat de man voorgoed voor een ander heeft gekozen, beseft de vrouw dat ze haar hele leven aan iemand anders heeft opgehangen en nu voor het eerst overgeleverd is aan zichzelf.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 30,00
3e rang € 19,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5