‘Halina Reijn koppelt in haar rijke, indringende spel de stadia die de vrouw doormaakt aan evenzoveel spelregisters die iedere keer weer verrassen’
NRC Handelsblad
Toneel

La voix humaine

Halina Reijn
Duur: 1 uur 10 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Al tien jaar lang speelt Halina Reijn over de hele wereld dé hitvoorstelling van Internationaal Theater Amsterdam: La voix humaine. Dit door Ivo van Hove geregisseerde stuk vertelt het verhaal van een vrouw die voor de laatste keer met haar ex-geliefde belt. Hij verbrak hun relatie een paar dagen eerder. De vrouw probeert tevergeefs de lijn open te houden: eerst nog optimistisch, dan wanhopig en zelfdestructief. Als duidelijk wordt dat de man voorgoed voor een ander heeft gekozen, beseft de vrouw dat ze haar hele leven aan iemand anders heeft opgehangen en nu voor het eerst overgeleverd is aan zichzelf.

Halina over DeLaMar Theater

“Ongelooflijk dat ik La voix humaine al tien jaar speel! Ik vind het heel gaaf dat ik na o.a. New York, Parijs, Sint-Petersburg, Toronto, Dublin, Sydney, Barcelona en Hong Kong in september weer nieuw publiek mag ontmoeten. Dit keer in het mooie DeLaMar Theater, bij onze buren dus. Gelukkig is het voor mij dezelfde fietstocht, haha!”

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 30,00
3e rang € 19,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5