LIESBETH

Heb het leven lief

Recensies

'Haar rijke repetoire op intelligente wijze ingezet.' De Telegraaf
'Van Wegberg houdt Carré in ijzeren greep met haar stem.' Het Parool
'Binnen 5 minuten zit je bij de voorstelling over het leven van List met kippenvel.' Trouw

Een nieuwe musical over een icoon uit de Nederlandse amusementsindustrie: Liesbeth List. Een ongelofelijk levensverhaal. Een ongelofelijke carrière. Een intens verhaal over een vrouw die alles overwon: haar moeders zelfmoord na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en haar grote liefde Rob. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen. Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste. Met liedjes van Shaffy, Theodorakis, Piaf en Brel.

Productie

Regie: Paul van Ewijk
Script: Louis van Beek
Producent: De Graaf & Cornelissen Entertainment

Rolverdeling

Renée van Wegberg, Jonathan Demoor, Michael Konings, Rolf Koster e.a.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.