Nieuw
Muziektheater

List, Shaffy en Piaf

Renée van Wegberg e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Omringd door topmuzikanten en zangers brengt Renée van Wegberg de mooiste liedjes uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Hiernaast komen nummers van Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis aan bod, Liesbeth List heeft op haar rijke repertoire immers ook muziek van hen staan. Een repertoire dat Renée als geen ander kan vertolken: zij speelde eerder de rol van Liesbeth List in de musical Liesbeth, waarvoor ze een de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical won. Dit keer speelt Renée geen rol, maar is ze als zichzelf te zien in dit heerlijke theaterconcert vol herkenbare en nieuwe arrangementen, bijzondere duetten en muzikaal vuurwerk.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 37,50
2e rang € 34,00
3e rang € 19,50

INCLUSIEF DRANKJE
In de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Idee en samenstelling: Hans Cornelissen
Regie: Paul van Ewijk
Producent: De Graaf & Cornelissen Entertainment

Cast

Renée van Wegberg, Billy Maluw, Job Greuter, Berry Janssen, André van Damme

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5