Afgelopen
Specials

Maarten van der Weijden

11steden theatertocht
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling stond op 18 januari 2019 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Tien jaar na zijn Olympische gouden race in Beijing deed Maarten van der Weijden iets wat eigenlijk helemaal niet kan: de Elfstedentocht zwemmen. Toch zwom hij uiteindelijk 163 kilometer in 55 uur, om geld op te halen voor kankeronderzoek. Een ongelooflijke prestatie op sportief gebied, maar nog belangrijker: een prestatie die heel Nederland samenbracht. Tijdens de 11steden theatertocht vertelt Maarten hoe hij zich voorbereidde op zijn monstertocht, wat hem hielp om tot het uiterste te kunnen gaan en hoe hij deze periode nu echt heeft beleefd. Een heftig, grappig en ontroerend theatercollege, vol verrassende maar ook herkenbare ervaringen.

Jij helpt!

Per verkocht kaartje gaat €11,- naar de Maarten van der Weijden Foundation, die geld ophaalt voor onderzoek naar de genezing van kanker. Direct doneren kan ook, ga hiervoor naar www.11stedenzwemtocht.nl.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 25,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Regie: Monique van der Werff - Speech Republic
Productent: Maarten van der Weijden

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5