Cabaret

Marjolijn van Kooten

Ik zie de bui al hangen
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Psychiatrisch cabaret dat ook geschikt is voor normale mensen. In Ik zie de bui al hangen vertelt Marjolijn van Kooten op hilarische wijze over gezellige onderwerpen als depressies, suïcidegedachten en de angst voor een terugval. Met een groot gevoel voor humor en troost probeert ze het taboe op deze zaken te doorbreken. Zo vertelt ze over haar bezoekjes bij coaches, spiritueel docenten en psychologen. Maar of die nou hielpen… Een heerlijke avond vol kleine liedjes, zwarte humor en Hollandse nuchterheid: je knapt er echt van op!

Stijl

De stijl van Marjolijn van Kooten wordt vaak beschreven als een combinatie tussen Brigitte Kaandorp en Hans Dorrestijn.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 29,00
2e rang € 23,00
3e rang € 15,60

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Spoor12

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5