Musical

Marvellous

Van de makers van Watskeburt?!
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De makers van Watskeburt – de musical zijn terug met Marvellous: een grappige, spannende en muzikale ode aan het superheldengenre. Het is tegenwoordig geen pretje om een superheld te zijn. Vroeger haalde je de krant nog met iets simpels als het verijdelen van een bankroof, maar nu zak je na elke heldendaad snel naar de onscrollbare dieptes op ieders tijdlijn. Een groep superhelden heeft dan ook hun cape verruild voor een slaapverwekkend kantoorbaantje. De frustraties over dit saaie grijze leven lopen echter op en samen slaan ze de handen ineen om een ‘supervillain’ te creëren die alleen zij kunnen verslaan. Denken ze…

JONG DeLaMar

Op 16 april is er een speciale JONG DeLaMar avond van Marvellous. Iedereen onder de 30 jaar mag dan voor maar €17,50 naar de voorstelling! Ook zijn er allerlei extra activiteiten, van een gratis biertje tot een spetterende afterparty. Reserveer snel via deze pagina, want OP = OP!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

Dinsdag, woensdag en zondag

1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €29,50 €19,50

Donderdag, vrijdag en zaterdag

1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €32,50 €22,50

 

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Lucas de Waard en Daan Windhorst
Regie: Peter van de Witte
Muziek: Peter van de Witte en Bart Rijnink
Producent: Bos Theaterproducties

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5