Header Mathilde Santing

Mathilde Santing

Both Sides Now

Als er één zangeres in Nederland is die het publiek kan raken met haar stem en muziek dan is het Mathilde Santing. In Both Sides Now zingt Mathilde de songs van Joni Mitchell; één van de levende legendes van de Amerikaanse popmuziek met bekende songs als A Case Of You, Big Yellow Taxi en Both Sides Now. Mathilde neemt het publiek mee in de verhalen van Joni Mitchell en een wereld vol gedichten en emoties.

"'Een geslaagde reis door de poëtische wereld van Joni Mitchell’, ‘… met ongelooflijke technische beheersing en grote zeggingskracht'" - Het Parool

Producent

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.