‘Melk & dadels moest worden gemaakt en moet worden gezien’
NRC Handelsblad
Toneel

Melk & dadels

Succesvoorstelling over de Marokkaans-Nederlandse cultuur
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

It’s a man’s world, is wat veel mensen denken over de Marokkaanse gemeenschap. De rauwe, persoonlijke en speelse verhalen van vier jonge Marokkaans-Nederlandse actrices zal daar voorgoed verandering in brengen. De vrouwen zijn hard en duidelijk over de pijn en zacht en kwetsbaar over de vreugde in de Marokkaanse én Nederlandse cultuur. Een voorstelling vol humor en ernst, gemaakt door regisseur Daria Bukvić (Nobody home, Othello) en ex-parlementariër en schrijver Tofik Dibi. Geïnspireerd op het succesvolle verhalen- en receptenboek Melk & dadels.

Marokkaans buffet

In samenwerking met de Couscousbar verzorgen we voorafgaand aan de voorstelling een heerlijk Marokkaans buffet met gerechten uit het kookboek Melk & dadels. Dit buffet is te reserveren aan het einde van het bestelproces of los te boeken als je al kaarten voor de voorstelling hebt. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 23,00
3e rang € 20,00

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst en research: Tofik Dibi
  Tekst en spel: Soumaya Ahouaoui, Kyra Bououargane, Fadua El Akchaoui, Nora el Koussour
  Regie en concept: Daria Bukvić
  Producent: ROSE stories en Daria Bukvić i.s.m. Het Nationale Theater

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5