Music & Wine

Een wijnproeverij met live-entertainment in de Diner Foyer van het DeLaMar Theater. Er worden verschillende wijnen geschonken en samen met een sommelier wordt er kennis gemaakt met alle aspecten van deze bijzondere wijn. Tijdens het drinken brengt, onder begeleiding van een pianist, een musicalartiest verschillende optredens. Een persoonlijk samengesteld programma met bijbehorende anekdotes geven een unieke blik in het leven van de musicalster. Een bezoek aan Music & Wine biedt een nieuwe theaterervaring!

Zondag 19 november: René van Kooten
Zondag 10 december: Stanley Burleson

Zo 19 nov: René van Kooten

Musicalartiest René van Kooten speelt op dit moment in de musical Sweeney Todd, waar hij de titelrol vertolkt. Daarnaast is hij bekend van hoofdrollen in de musicals als, Bridges of Madison County, Jersey Boys, Aspects of Love, Next to normal, Les Miserables en Aida.

Zo 10 dec: Stanley Burleson

Stanley Burleson was te zien in musicals als Elisabeth (in Concert), Beauty and the Beast, Evita, La Cage Aux Folles, Miss Saigon en Moeder, Ik Wil Bij De Revue en heeft daarnaast de choreografieën verzorgd van Ciske de Rat - de musical, Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat, Musicals in Concert en Was getekend, Annie M.G. Schmidt.

Producent

Producent: Shows & Events