Slider 1600X1200 Stanley 2

Music and wine

Beleef een unieke, informele en gezellige theaterervaring bij Music and Wine in het DeLaMar. Wij nodigen u uit voor een speciale middag in de Diner Foyer voor een prachtig programma bestaande uit een wijn proeverij met live-entertainment. Verwacht een persoonlijk samengesteld programma met bijbehorende anekdotes van bijzondere artiesten onder het genot van een heerlijke wijn/spijs combinatie.

Een sommelier van Oud Reuchlin & Boelen laat u kennismaken met een aantal exclusieve wijnen en verteld u over de bijzondere aspecten van deze wijn. Onze Chef-kok Peter de Vries en zijn team verzorgen bij elke wijn een bijpassend hapje.

Het muzikale intermezzo zal worden verzorgd door een musicalartiest, begeleid door een pianist. Een uitgelezen kans om in intieme setting van de mooiste musical nummers van Nederland te genieten.

Stanley Burleson

Stanley Burleson was te zien in musicals als Elisabeth (in Concert), Beauty and the Beast, Evita, La Cage Aux Folles, Miss Saigon en Moeder, Ik Wil Bij De Revue en heeft daarnaast de choreografieën verzorgd van Ciske de Rat - de musical, Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat, Musicals in Concert en Was getekend, Annie M.G. Schmidt.

Producent

Producent: Shows & Events