Toneel

Naar Casablanca

Stefan Rokebrand, Jamie Grant e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een gloednieuw muziektheaterstuk, gebaseerd op de klassieke en bejubelde film met Humprey Bogart en Ingrid Bergman. Naar Casablanca is een indringend en venijnig liefdesverhaal in een stad vol corruptie, maar ook vol mogelijkheden. Een stad waar zowel de mensenhandel als de liefde vrij spel heeft. Daar waar mensen leven tussen hoop en wanhoop. Het stuk verbindt de geschiedenis aan de actualiteit: toen vluchtte men Europa uit, nu vluchten velen Europa in. Van de makers van Oeroeg en Gejaagd door de wind, met prachtige nieuw gecomponeerde muziek van Gouden Kalf-winnaar Helge Slikker.

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Tekst: Jibbe Willems
Regie: Madeleine Matzer
Muziek: Helge Slikkers
Producent: Matzer Producties i.s.m. Bos Theaterproducties

Cast

Stefan Rokebrand, Jamie Grant, Tjebbo Gerritsma, Gürkan Küçüksentürk e.a.

kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5