Nationaal Jeugd Orkest

Wintertournee 2018

Nationaal Jeugd Orkest met winters programma in het DeLaMar Theater. Al meer dan zestig jaar biedt het Nationaal Jeugd Orkest (NJO) een podium aan jong toptalent. Voor de concerten van het NJO werken jonge (inter)nationale musici met bekende coaches, dirigenten en solisten aan een breed scala van klassieke muziek.

Onder leiding van maestro Georg Fritzsch presenteert het NJO deze winter een Tsjechisch-Russisch programma. De avond opent met de adembenemend mooie Suite uit de opera Het Sluwe Vosje van de Tsjechische componist Leoš Janáček. De avond wordt gecompleteerd met De Zevende van Antonín Dvořák en het Derde Pianoconcert van Sergej Prokofjev. Als solist voegt zich hiervoor de tot de wereldtop behorende pianist Severin von Eckardstein bij het NJO. Hij won eerder prijzen met zijn fenomenale uitvoering van werk van Prokofjev.

Productie

Fotografie: Nic Limper, Dieter Stuhr, Irène Zandel
Producent: Nationaal Jeugd Orkest

Uitvoerenden & programma

Uitvoerenden
NJO: Nationaal Jeugd Orkest
dirigent: Georg Fritzsch
solist: Severin von Eckardstein (piano)

Programma
L. Janáček - Suite Het Sluwe Vosje
S. Prokofjev - Pianoconcert nr. 3 in C, opus 26
A. Dvořák - Symfonie nr. 7 in d, opus 70

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.