Concert

Nederpop all stars

Muzikanten van o.a. VOF de kunst en Alderliefste
Duur: 2 uur 15 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een muzikale reis langs legendarische Nederpopklassiekers en de Nederlandstalige hits van nu. Bij Nederpop all stars zorgt een band vol topmuzikanten van o.a. VOF de kunst, Toontje lager, Alderliefste en Het goede doel voor een avond onvervalst genieten. Deze muzikanten stonden zelf aan de wieg van een heleboel Nederpopklassiekers en zijn samen goed voor bijna tien Top 2000 noteringen! Samen spelen ze pareltjes als België, Vriendschap, Stiekem met je gedanst, Suzanne, Laat me en De bom. Dat wordt meezingen en meedansen in dit feest der herkenning!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,50
2e rang € 31,50
3e rang € 20,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Bos Theaterproducties

Muzikanten

Zang: Stefan de Kogel (Soldaat van oranje / Jersey boys)
Drums: Luc de Bruin (Alderliefste)
Gitaar: Sander van Herk (Het goede doel)
Bas: Robert Kramers (Alderliefste)
Toetsen: Eric de Nood (Flamin’ Stars / Postman)
Special guests: Nol Havens (VOF de kunst) en Erik Mesie (Toontje lager)

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5