Neelie!

De vrouw achter de ijzeren dame Neelie Kroes

Recensies

'NEELIE! is een zeer geslaagde productie vol spanning en dramatiek, maar er blijft, gelukkig, nog veel te raden over de echte Nikkelen Neelie' Algemeen Dagblad
'Carine Crutzen speelt Kroes met een mooie zweem van pijn' Theaterkrant
'Julia Bless regisseerde een snelle, soepele voorstelling' Scènes
'Middelpunt is Neelie Kroes, een fenomenale rol van Carine Crutzen. Van begin tot eind weet zij te overtuigen als spijkerharde dame die zelden haar dekking laat zakken' HDC media

Een razend actueel drama over een icoon uit het Nederlandse bedrijfsleven. Neelie Kroes, gespeeld door Carine Crutzen, is de vrouw die door alle glazen plafonds heen brak. Een kleurrijke politica, echtgenote én moeder, die na politieke verwikkelingen en persoonlijke drama’s uiteindelijk een van de machtigste vrouwen van Europa wordt. Hoe is het haar gelukt de top te bereiken in een mannenbolwerk? Hoe combineerde zij werk en privé? Is zij een inspirerend rolmodel voor Nederlandse vrouwen van nu? Neelie! gaat over de zucht naar macht en vrouw zijn in een mannenwereld.

Nou, ik kan u vertellen: tranen hebben geen invloed op mij. In ieder geval niet op het werk.’ – Neelie Kroes.

Productie

Tekst: Léon van der Sanden
Regie: Julia Bless
Producent: Theatergroep Suburbia

Rolverdeling

Carine Crutzen, Dic van Duin, Thomas de Bres, Lykele Muus, David Elsendoorn, Felix Meyer en Emmanuel Ohene Boafo

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.