Header Niet Schieten

Niet Schieten - Tijd voor een Trio

Midlifecrisis vs. Dertigersdilemma

Recensies

'De keuze van Arend Edel en Maarten Hennis van Niet Schieten! voor Esmee van Kampen blijft een match made in heaven' Theaterkrant

Een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen. Twee mannen (Arend en Maarten) in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje (Esmee van Kampen). Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

Productie

Regie: Onno Innemee
Tekst: Arend Edel, Erik Jobben, Maarten Hennis en Esmee van Kampen
Muziek: Joost Speelman
Decor: VPB
Lichtontwerp: Eelke van Slooten
Producent: VOF NietSchietenSenf Theaterpartners

Rolverdeling

Arend Edel, Maarten Hennis en Esmee van Kampen

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.