Nieuwe Familie

Sanne Vogel, Muayad en Amir over een bijzondere vriendschap

Recensies

'Ontwapenend docu-theater' NRC
'Puur en eerlijk documentair theater' Theaterkrant
'Nieuwe Familie is een vrolijke en bijna schattige voorstelling' de Volkskrant

Documentairevoorstelling van Sanne Vogel over vluchten en het vinden van een nieuwe familie. Sanne Vogel ontmoette anderhalf jaar geleden Muayad en ietsje later Amir. Beide op de vlucht voor de oorlog in Syrië. Ze logeerden soms wekenlang bij Sanne in afwachting van huisvesting. Inmiddels hebben beide jongens status en een huis.
In de voorstelling Nieuwe Familie kijken ze terug op die tijd. Hoe het voor Muayad en Amir was om in een nieuw land te zijn. Hoe het voor Sanne was om twee Syrische jongens als logees te hebben. In deze periode kregen ze begrip voor elkaars cultuur en gewoontes, hadden flinke discussies en zongen samen liedjes. Ze vertellen hun indrukwekkende verhaal over volwassen worden, het kiezen van familie en het missen van iedereen die je kwijtraakt én er gaat gekookt worden.

Productie

Producent: Bos Theaterproducties
Regie en tekst: Sanne Vogel

Rolverdeling

Muayad Hilamia, Amir Namou en Sanne Vogel

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.