Opvliegers 3

New York, New York

De dames uit de heerlijke en herkenbare vriendinnenkomedie Opvliegers vertrekken naar the city that never sleeps. Schnabbelzangeres Lydia is vervelend in het nieuws gekomen doordat er een nogal gênant filmpje op het internet is verschenen. Kortom, Lydia moet weg uit Nederland. Haar gebruikelijke reisvriendinnen kunnen niet mee, dus besluit ze alleen te vertrekken; naar New York! In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen en verblijft in precies hetzelfde hotel als Lydia. Eenmaal in het hotel ontmoeten de dames twee vriendinnen die er samen even uit zijn: middelbare leeftijdsblogger Joke en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven. De Opvliegers dompelen zich onder in de stad van de wolkenkrabbers, Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Productie

Regie: Martin Michel
Producent: Rick Engelkes Producties

Rolverdeling

Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.