Afgelopen
Musical

Opvliegers 4

Trossen los!
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 3 en 4 december 2018 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een muzikale vriendinnenkomedie over een levensfase waar vrouwen het liever niet over hebben, maar waar wel heel hard om gelachen kan worden! Vriendinnen Joke, Moniek, Shirley en Loes gooien in Opvliegers 4 de trossen los op een zonovergoten cruise. Ze hebben alleen moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, Moniek kan maar geen onderwerp voor haar nieuwe boek bedenken, Shirley begeeft zich na een lang huwelijk ineens weer op de datingmarkt en Loes is door haar bekende zus gestrikt om een optreden over te nemen…alleen is haar zangstem na jaren fanatiek roken ook niet meer wat het geweest is… Met alle fysieke en psychische ongemakken van de overgang daarbij opgeteld, kan het niet anders dan een onvergetelijke reis vol hilarische avonturen worden!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 27,50
3e rang € 17,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Regie: Martin Michel
Producent: Rick Engelkes Producties

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5