Nieuw
Specials

Patty Brard

Uit de oude doos
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Op 25 maart 2020 wordt Patty Brard 65 jaar. En Patty zou Patty niet zijn als ze dit feest niet aan de keukentafel, maar samen met jou in het theater wil vieren. Haar verjaardag is de perfecte aanleiding voor een ‘one woman power show’, waarin ze vertelt over de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen 65 jaar. Op komische en soms ontroerende wijze komen verhalen aan bod die Patty nog nooit eerder deelde met het publiek. Liefdes, ingewikkelde familierelaties; geen onderwerp blijft onbesproken. Het belooft een feestje te worden zoals we van Patty gewend zijn: vol bubbels, een lach en een traan, goede gesprekken en een hele hoop lol!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 30,00
3e rang € 19,50

INCLUSIEF DRANKJE
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Ruben van der Meer
  Tekst: Wilko Terwijn
  Producent: George Visser Productions

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5