Pinkpop: de liefde, DE muziek, de herinnering

Toneelgroep Maastricht en Rowwen Hèze

Recensies

“Pinkpop: veel nostalgie en ontroering” De Limburger
“Huub Stapel en Henriëtte Tol ontroeren als ouder echtpaar in Pinkpop” NRC
“Muziek helpt herinneren” De Telegraaf
"Wat een uitmuntend idee om juist deze Limburgse band (Rowwen Hèze) voor de voorstelling te benaderen." Theaterkrant
“Perfecte feelgood voorstelling” Trouw

Grootse muziektheaterproductie met o.a. Huub Stapel en Henriëtte Tol, live muziek van Rowwen Hèze én veel beeldmateriaal uit het rijke Pinkpop-archief. In Pinkpop volgen we de liefdesgeschiedenis van Wiel (Huub Stapel) en Lies (Henriëtte Tol) waarvan de hoogte- en dieptepunten zijn verweven met die van Pinkpop. Het verhaal wordt omlijst door speciaal voor deze voorstelling geschreven muziek van Rowwen Hèze, live door de band gespeeld. Alle elementen komen samen in een ontroerend hoogtepunt als Wiel de ziekte van Alzheimer krijgt en Lies hem met de muziek bij het leven probeert te houden.

Productie

Producent: Toneelgroep Maastricht
Tekst: Frans Pollux m.m.v. Wiel Beijer
Live muziek: Rowwen Hèze
Regie: Servé Hermans

Rolverdeling

Huub Stapel, Henriëtte Tol, Suzan Seegers, Michel Sluysmans e.a.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.